Software - RTP

RTP Software
IT-projecten op uw maat!
Ga naar de inhoud
Software

RTP maakt software op maat. Software naar uw wensen, naar uw eisen en naar uw budget.
Alles volgens duidelijke afspraken en met levenslange garantie op bugs.
Zo maakt RTP databasetoepassingen voor midden- en kleinbedrijf, ZZP'ers en particulieren.
Vertrouwd, soepel en betrouwbaar. Maar vooral gebruikersvriendelijk: heldere bediening en altijd met een duidelijke Nederlandstalige handleiding
Daarnaast is RTP producent van handige softwaretoepassingen die onder sharewarevoorwaarden over de toonbank gaan.
Anti-virus
RTP is tevens wederverkoper van alle ESET-producten, waaronder het bekroonde NOD32 anti-viruspakket.Al 30 jaar lang ontwikkelt ESET® toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten voor bedrijven en consumenten over de hele wereld.
Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie met oplossingen variërend van endpoint en mobile security, tot encryptie en tweefactor-authenticatie.
ESET beschermt en monitort uw computer 24/7 op de achtergrond en werkt de beveiliging in real-time bij om gebruikers veilig te houden en bedrijven zonder onderbreking te laten werken. Gesteund door R&D-centra over de hele wereld, is ESET het eerste IT-security bedrijf dat sinds 2003 zonder onderbreking honderd Virus Bulletin VB100-awards heeft verdiend. De VB100-award is een certificering die aangeeft dat alle afzonderlijke 'in-the-wild' malware door het product werd geïdentificeerd.


Simpel, snel en betrouwbaar!
Contactverzoek
Contact:
RTP Software
Donge 29
1273 PM Huizen (NH)
035 - 52 62 55 6
Terug naar de inhoud